Bij K3 werken we graag samen aan de landschappen voor de toekomst. Gebieden waar de natuur de ruimte krijgt, maar die ook uitdagen om te bewegen. Deze maand zijn we daarom gestart met een beweegroute bij de Lingemeren.  

Op de foto, links: Joris Maier namens Buren Beweegt!, rechts: Kas Lange, K3.

Middle section

Drie sportelementen

Samen met de omgeving, (natuur)organisaties en betrokken overheden ontwikkelen we de Lingemeren tot een waterrijk natuur- en recreatiegebied. De beweegroute is een mooie toevoeging aan het gebied. Samen met en dankzij het Buren Beweegt! Sportakkoord hebben we drie sportelementen in het gebied geplaatst. Je vindt ze bij het wandelpad langs de Bloembosweg. Het is een evenwichtsbalk, een buikspierbench en een combinatietoestel met brug, optrekstang en enterbalk.

Images

Tegelijkertijd heeft de naastgelegen woonwijk Lingemeer de speeltuinen opgeknapt met zand dat gewonnen is in Lingemeren. K3Delta Zand en Grind heeft het zand gesponsord. Het plaatsen van de speel- en sporttoestellen is verzorgd door Sicuro Speeltoestellen. 

De komende jaren leggen we meer paden aan rond de Lingemeren en de Blauwe Kampseplas. Op dat moment breiden we ook de beweegroute verder uit. Samen met de omgeving en Buren Beweegt! maken we plannen voor het vervolg. Heb je daarvoor ideeën? Neem dan vooral contact op met K3 Gebiedsontwikkeling, bijvoorbeeld met Kas Lange via info@k3.nl